Discjockey

Musiken är bland det viktigaste för en lyckad fest. Den påverkar oss utan att vi tänker speciellt mycket på det. Med olika musikstilar påverkas vårt humör och välbefinnande. Därför är det viktigt för en discjockey att kunna känna av stämningen och anpassa musiken på bästa sätt.
Vi har arbetat med musik för olika festliga tillfällen sedan 1986 och har en gedigen erfarenhet av att anpassa musiken efter alla stilar och åldrar.
Det finns nog ingenting som är mer personligt än musiksmak. Det beror på att de flesta har personliga minnen till en viss sorts musik.
Vi gör verkligen allt för att tillfredställa så många smaker och önskemål som möjligt. Finnessen är att blanda utan att det upplevs som rörigt och ostrukturerat.
I musikbiblioteket finns det tiotusentals titlar och artister. Naturligtvis har vi inget fast program utan anpassar musikvalet efter stämning, inrikning och önskemål under kvällen.
Exempel på vad vi gör: Karaokeshow – Bröllopsfest – Företagsevent – Firmafest – Födelsedagsfest – Studentskiva – Privatfest – Temafest – Karaokekväll – Nattklubbsspelning – Jubileum – Kick off – Konferens – julfest och allt annat som har med ljud, ljus och musik att göra.