Karaoke

Karaoke är ett alltid lika uppskattat inslag på de flesta typer av fester och krogar. Det får gästerna att komma i rätt stämning efter en lång middagssittning eller konferensdag.

Karaoke kan variera på många sätt. Allt från att höra sig själv med musiken i tv´n hemma till att det låter riktigt bra på en scen inför publik. Det sistnämnda är det vi arbetar med. Det går inte att jämföra med den varianten som finns för hemmabruk. Blandningen av begåvningar och att alla får sjunga gör att gästerna känner sig mer deltagande och en del av det hela.

Låt utbudet ökar hela tiden och är för tillfället ca 50000 med svenska, engelska och finska titlar.  Långt ifrån allt släpps i karaokeformat som är specialskivor, men vi ser alltid till att vara uppdaterade med  det som finns.

Om ni aldrig har testat karaoke tidigare så har ni missat någonting kul och annorlunda. Den färdiga instrumentala bakgrundsmusiken mixas tillsammans med den som sjunger. Texten visas på en tv skärm som visar tydligt hur ni ska sjunga. Vid allsångskaraoke ser publiken texten på storbildsskärm och kan sjunga med och stötta den som sjunger.

För den som vill finns det möjlighet att göra en egen CD inspelning på plats. Säg till om det finns intresse för det vid bokningen då vi inte alltid tar med den utrustningen.

Ljud/ljusanläggningar och även effekter finns i olika storlekar och styrkor för olika behov och krav.

Bli kvällens stjärna genom att visa dina färdigheter för gästerna på festen.

Priser för en karaokekväll hittar ni under kategorin “Priser” i menyn. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar.